Comencen les obres de la nova caserna de la policia local

aEsparreguera.com
10/05/2007

Comparteix

L'edifici, que es farà en uns terrenys que hi ha al davant del pavelló, quedarà enllestit durant el primer semestre de 2008. Els treballs de construcció comencen amb mesos de retard per problemes de subministrament de l'empresa encarregada dels mòduls prefabricats.

 

Marcel Escudé, regidor de Seguretat Ciutadana, ha explicat que aquests dies s'estan fent moviment de terres. Es construirà un edifici d'uns 300 metres quadrats, de planta baixa i soterrani, amb entrada des de l'Avinguda dels Jocs Olímpics. Segons el regidor, la instal·lació disposarà d'una sala polivalent independent. A la planta soterrània s'emplaçaran els serveis i els vehicles de la policia. Escudé ha apuntat que no serà un espai destinat a dipòsit de vehicles.

 

Les obres han començat aquesta setmana i es preveu un termini d'execució d'uns 8 mesos. El regidor ha avançat que la nova caserna de la policia local obrirà les seves portes durant el primer semestre de 2008. El projecte de construcció de la nova caserna de la policia local s'ha pressupost amb un cost d'uns 964.000 euros.

 

 

Font: www.esparreguera.org