La Passió convoca eleccions aquest proper diumenge

aEsparreguera.com
08/05/2007

Comparteix

Sessió maratoniana a La Passió, amb la celebració de les votacions per a la renovació de la meitat de la junta i de dues assamblees: una, la anual ordinària i una altra de extraordinària.

 

L'assemblea ordinària aprovarà l'estat de comptes i farà el balanç de la temporada.

A l'assemblea extraordinària, dos temes: la ratificació de l'acord pres a la darrera assemblea, respecte a les negociacions amb la família Torruella; i la autorització per demanar un crèdit de 90.000 euros a un any.

 

En quant a la jornada electoral, s'escolliran set persones que han de renovar la meitat de la junta de La Passió. A més, posteriorment la nova junta tornarà a escollir president. Manel Roca torna a presentar la seva candidatura.

 

Set candidats formaran part de la nova junta, dels nou que es presenten i que són: Maribel Balagué, Josep Cuscó, Joaquim Marin, David Puente, Maria Teresa Reynés, Manel Roca, Antoni Sánchez, Francesc Serra i Mari Angels Vidal.

 

Cal dir a més que tot just acabar la temporada de Passió, l'entitat ja prepara la Trobada de Passions europees, dia 31 de maig. Una fita que celebra els 25 anys de la primera trobada, que es va fer també a Esparreguera. Manel Roca, president de La Passió d'Esparreguera, diu que la trobada projectarà internacionalmente la nostra vila.

 

La trobada suposarà una organització logística de gran alçada i complexitat.

 

Font: www.esparreguera.org