Conferència sobre Equinoteràpia

aEsparreguera.com
08/05/2007

Comparteix

El centre Camins a Cavall organitza el proper dijous una Conferència sobre Equinoteràpia a les 6 de la tarda a can Pasqual, a càrrec de Regina Ballarín. Una proposta dirigida a totes les persones interessades en aquesta teràpia, pares i mares de persones amb discapacitat i professionals de l'àmbit de la salut, l'educació o de l'àmbit social.

 

Regina Ballarín, mestre d'educació especial, especialitzada en equinoteràpia, directora del centre Camins a Cavall i presidenta d'AMPUEM, "Associació de Mares i Pares i usuaris d'Equinoteràpia de Montserrat" ens explica en què consisteix aquesta teràpia natural assistida per cavalls i de la que gaudeixen, entre altres joves, alguns alumnes de l'IES el Castell.

 

Camins a Cavall és una entitat esparreguerina especialitzada en teràpies energètiques. De cara al mes de juliol, el centre té previst fer un casal adreçat als nens i nenes de 8 a 16 anys, amb un programa d'activitats de muntanya. Les inscripcions està oberta fins a finals de mes.

 

Pel que fa a la conferència sobre Equinoteràpia, el proper dijous a les 6 de la tarda a Can Pasqual. A llarg de la conferència es donarà informació sobre els beneficis de l'equinoteràpia, del funcionament del Centre Camins a Cavall, de les activitats que es realitzen i dels projectes del centre.

 

 

Font: www.esparreguera.org