PRESENTACIÓ DE LA IV EDICIÓ DE LA PORTALS BTT I DE LA I PORTALS CAMINADA I ULTRA A MARGANELL

aEsparreguera.com
01/02/2013

Comparteix
La Portals

PEPE RECIO I NURIA PICAS HOMENATJATS A LA PORTALS 2013

Ahir al migdia es va celebrar al Restaurant Can Font de Marganell, la Presentació Oficial de la quarta edició de La Portals en BTT i la primera edició de La Portals Caminada i Ultra que tindrà lloc el segon cap de setmana d'abril.

Va presidir l'acte l'alcaldessa de Marganell Isabel Ramon, acompanyada del gerent del Patronat de la Muntanya de Montserrat Xavier Aparicio, l'exciclista professional Pepe Recio, la Campiona del Mon d'Ultra Trail Nuria Picas, el vocal de la secció de caminades i curses de muntanya de l'Associació Excursionista 4000 Peus Joan Arnau i el president del Club Esportiu Lataca Pepe Cuevas.

Entre els nombrosos assistents, cal destacar les diferents autoritats de les poblacions montserratines, per on passarà La Portals, diferents mitjans informatius, entitats i empreses col•laboradores així com els exciclistes Josep Lluís Laguia, Àngel Edo, Jaume Vilamajó, Celestino Prieto, Israel Nuñez, Francesc Sala, Melcior Mauri, el director que va fer pujar al professionalisme d'aquest esport Manel Rodriguez Ayora i el director amb qui va aconseguir els triomfs més importants de la seva carrera Rafa Carrasco.

LATACA i 4000 PEUS, juntament amb l'Ajuntament de Marganell i el Patronat de la muntanya de Montserrat, van obsequiar un quadre als homenatjats recollint grans moments de les seves carreres esportives.

La Portals en les diferents modalitats, son marxes obertes a tothom no competitives, amb recorreguts de 50 km. en la caminada, 60 en la btt i 70 en la ultra, totes elles donen la volta a la muntanya de Montserrat, naixent a Collbató i seguint a El Bruc, Marganell, Castellbell i el Vilar i Esparreguera. La Ultra també recorre el municipi de Castellolí.

Els inscrits a La Portals, en totes les seves modalitats, donaran un € de la seva inscripció a La Marató de TV3.

Recordem que les inscripcions es van obrir ahir al web www.laportals.cat fins arribar als 1.500 inscrits a l Btt i 1.500 entre la caminada i la ultra.

MÉS IMATGES

La Portals