PUBLICACIÓ I REPARTIMENT DE LA BÚSTIA DEL MES DE GENER

aMartorell.com - Col·laborador - aMartorell.com
18/01/2013

Comparteix
Portada gener 2013

La Bústia del mes de gener ja s'està repartint als domicilis dels pobles del Baix Llobregat Nord, Gelida i Masquefa. Les informacions més destacades són el reportatge dedicat a la commemoració de 2013, l'any del riu Llobregat, la mort de l'actriu Anna Lizaran, l'aprovació dels pressupostos municipals de Collbató, Abrera i Martorell, amb les corresponents opinions de tots els grups de cada consistori i l'entrevista a Ana Úbeda, la nova alcaldessa de Collbató.

A la publicació també s'hi pot trobar la moció contra els desnonaments aprovada a Olesa, el final de la polèmica de la casa del carrer Nard 8 de Sant Andreu, el reconeixement a l'Alzinar de Masquefa i la celebració de les festes de Sant Pau a Gelida, el retorn d'Amadeu Vives a Collbató, la falta d'internet al polígon industrial de Castellví i el Pla d'Igualtat de l'empresa Chupa Chups.

A les pàgines de Participació hi trobem les fotos de la bona acollida d'"Els Miserables" d'Olesa, el sopar de l'Associació Contra el Càncer de Martorell, el guanyador de la gran panera del CB Esparreguera, entre d'altres informacions.

La Bústia reparteix 47.000 exemplars gratuïtament als domicilis de les 10 poblacions que cobreix la revista. Recorda que ens pots seguir amb notícies diàries al Facebook (www.facebook.com/labustia) i twitter (@la_bustia).