La recollida solidària de joguines 2012 d’Esparreguera aconsegueix els objectius marcats

aEsparreguera.com
29/12/2012

Comparteix
recollida solid??ria de joguines 2012 d???Esparreguera

Gràcies a la col·laboració dels veïns d’Esparreguera s’han aconseguit joguines per a 207 nens i nenes de la vila, d’edats compreses entre els 2 mesos i els 12 anys

 

La campanya Joguines Solidàries promoguda per l’Ajuntament d’Esparreguera, a iniciativa de la regidoria d’Ensenyament i amb la participació de la Policia Local, ha aconseguit recollir gràcies a la extraordinària col·laboració de molts veïns, joguines noves o en bon estat d’ús per a 207 nens i nenes d’Esparreguera de les famílies que ho havien sol·licitat.

 

Enguany, com a novetat, hi han col·laborat de manera molt activa els Castellers d’Esparreguera que han participat en embolicar els regals (amb el paper cedit pels comerços Fruits Sa2pe) i en la seva distribució a les famílies.

 

A més, el dissabte 22 de febrer, els Castellers van convidar totes les famílies a una xocolatada i a fer cagar el Tió. Va resultar una festa molt entranyable i amb una gran assistència a la que es va explicar als infants la tradició catalana de fer cagar el Tió. Durant la celebració es va aixecar un pilar de quatre en el que hi van fer pinya molts dels assistents.

MÉS IMATGES

recollida solid??ria de joguines 2012 d???Esparreguera