Acte de presentació oficial de l’Assemblea Nacional Catalana d’Esparreguera

aEsparreguera.com
12/12/2012

Comparteix
ANC Esparreguera

El proper divendres 14 de desembre se celebrarà l’acte de presentació de la secció local de l’ANC a Esparreguera. L’esdeveniment tindrà lloc a l’Ateneu d’aquesta mateixa vila (Av/Francesc Macià 26) a dos quarts de 9 del vespre. A banda dels membres d’Esparreguera per la independència, l’acte comptarà amb les ponències de la presidenta de l’ANC, CARME FORCADELL; el coordinador de l’ANC al Baix Llobregat, Lluís Junyent; i el membre de la comissió de formació de l’ANC del Baix Llobregat Francesc Sánchez.

L’acte servirà per donar a conèixer l’entitat a Esparreguera i així captar nous membres. Hi haurà marxandatge de l’ANC com banderes estelades i xapes. Es preveu una gran afluència de públic d’Esparreguera i d’altres municipis propers.

El dia següent, dissabte dia 15, aprofitant la fira de Santa Llúcia, l’ANC també ha preparat un seguit d’activitats que es desenvoluparan al llarg del dia a l’estand que l’assemblea tindrà a la fira. Es farà un “dóna la cara” on qui vulgui es podrà retratar i donar la cara per la independència. També es farà una llumeneta en la qual es sortejarà un lot de productes catalans. A l’estant també si podrà trobar marxandatge de l’ANC com estelades, pins, xapes, etc. A més de tot això, s’informarà a tothom qui ho vulgui sobre quin és el nostre ideari, l’objectiu de les nostres campanyes i qualsevol dubte que el ciutadà tingui sobre l’ANC.